Van Der Valk Beveren België 2017

Eind 2016 werd mij gevraagd om een het bestaande restaurant en de receptieruimte van het hotel een totale metamorfose te geven.

De receptiebalie was erg groot en de gasten werden aan de zijkant ontvangen.

In het nieuw ontwerp is de balie gedraaid richting entree en bevind zich achter de balie een backoffice. Door gebruik te maken van confrontatieglas hebben de medewerkers in het backoffice zicht op de receptieruimte.

Het restaurant heeft een nieuwe bar gekregen in het voorste gedeelte en een geheel nieuw ontbijtbuffet met showcooking. De indeling van de ruimte is helemaal verandert en alle meubels zijn vervangen.

Samen met de directie van Van Der Valk Beveren zijn we tot dit mooie resultaat gekomen. De volgende stap is het aanpassen van het bestaande terras en zijn we bezig met een gehele nieuwe vleugel van het Hotel met nieuwe kamers, studio’s en een penthouse.

Terug naar overzicht

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Klik hier
Website laten maken door Modual.